Prezentacija vodiča u Zagrebu


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 (Još nema ocjenu)
Loading...

Vis, 29. 10. 2014.

14.02.2014.

Nakon izleta na Biševo dočekala nas je malo bolja nagrada. Povodom projekta „Otočna groznica“ i zahvaljujći gradu Komiži, proveli smo tri dana u Zagrebu. „Otočna groznica“ je projekt u kojem se nastoji promovirati sve hrvatske otoke u glavnom gradu, a glavi organizator je bend „Ljetno kino“. Nažalost, zbog lošeg vremena nismo mogli doći na Noć Komiže, ali smo sve nadoknadli za dva tjedna.

Došli smo u Zagreb rano popodne i odmah nas je oduševio hostel „Chillout“ u kojem smo noćili. Za ručak nam se pridužila i gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević.

Nakon ručka otišli smo u obilazak Sabora i grada, a nakon toga razgledali smo gornji grad, crkvu svetog Marka i katedralu te smo imali slobodno vrijeme.

Uslijedilo je a ono najbitnije: prezentacija našeg vodiča u noćnom klubu „Sax“. Sve je kao što smo i očekivali prošlo u najboljem redu pa smo i to proslavili.

Nakon naporne noći posjetili smo uspješnu poduzetnicu i ujedno dobitnicu zlatne kune: gospođu Nives Roško. Oduševili su nas razni printevi na različitim materijalima, od tkanine i sobnih ukrasa pa čak do ukrašavanja noktiju. „Azon printer“ je vrlo uspješna firma s jako inovativnim idejama. Kao uspomenu dobili smo majice, bedževe itd., a mi smo im naravno poklonili naš info vodič.

Nakon male šetnjice Zagrebom došli smo i do luksuznog hotela s pet zvjezdica „Sheraton“. Smješten je u centru Zagreba i blizu mnogim znamenitostima te je savršen odabir i za poslovne ljude pa i za ljude koji su na odmoru.

Uživali smo popodne u Zagrebu, a navečer smo otišli i na klizanje koje smo brzo savladali. Uglavnom, tri dana smo proveli zajedno uz čistu zabavu.

Naš trud se isplatio. Svi dojmovi su jako dobri, prezentacija je bila izvrsna i odrađena bez imalo treme. Nadamo se da će biti još ovakvih prilika, i smatramo to kao dodatni poticaj u radu.

Hvala Gradu Komiži i gradonačelnici gospođi Tonki Ivčević!

 

Pregledaj sve vijesti

Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
Želiš komentirati?