Mediji o nama
Viški srednjoškolci iz učeničke zadruge "Bravura", pod vodstvom Emilije Vasilevske Jončić, u dvije godine svog rada ukoričili su u dvojezični vodič -"Otok Vis". Vodič je izišao iz tiska, uskoro će biti i u svim boljim knjižarama, a službena promocija održat će se u sklopu proslave blagdana sv. Nikole. Kako nam je kazao autor fotografija Stjepan Tafra, fotograf i web dizajner, vodič na 136 stranica sadrži 100 fotografija s podacima o oko 350 poslovnih subjekata i 150 lokacija s otoka Visa i kombinacija je žutih stranica i vodiča po otoku. Predgovor je napisao dr. sc. Joško Božanić, a učenici su autori svih tekstova. Cijena vodiča je 75 kuna, a može se nabaviti i preko weba na www.vis-central. com. Bravo, bravuranti!

Slobodna Dalmacija, 5. studenog 2013.

Kupite knjigu!


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 - 19 glasač(a), prosječna ocjena 4,68
Loading...

Predstavljamo vam Vis, vrlo atraktivnu destinaciju, s izobiljem kulturno-povijesnih i prirodnih elemenata, sa šarolikim bogatstvom tradicije sadržane u gastronomiji, pjesmi, priči.

Na 132 stranice ovog vodiča možete pronaći:

 • planove Visa i Komiže,
 • kartu otoka Visa,
 • priče o povijesti i kulturnoj baštini otoka,
 • podatke o naseljima na otoku, o otocima viškog arhipelaga, plažama i uvalama otoka Visa,
 • žute stranice na kojima možete naći sve što vas zanimao nautičkom turizmu, o smještaju na otoku, o sportu i rekreaciji, o gastronomiji, o kupovini i događanjima na Visu,
 • prekrasne fotografije :)

Ako ste u Komiži ili u Visu

Knjiga još nije dostupna u turističkim zajednicama i agencijama, molimo obratiti se predstavniku Bravure Ivanu Borčiću na 099 25 29 915.

Način plaćanja

Knjigu možete kupiti na način da uplatite 75kn na žiro-račun srednje škole „A.M.Karamaneo“ s naznakom za učeničku zadrugu Bravura:  2330003-1100056951. Troškove poštarine plaća kupac :)

Online naručivanje

  Vaše ime

  Vaš Email

  Adresa

  Broj primjeraka

  Datum uplate

  Imate poruku za nas?

  Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
  Želiš komentirati?  SPONZORI I DONATORI

  Turistička zajednica Grada Komiže Grad Komiža Turistička zajednica Grada Visa Grad Vis Hrvatska obrtnička komora Turistička agencija Alternatura d.o.o.
  Privredna banka Zagreb Erste & Steiermarkische bank Gradina Vis d.o.o. Konoba Bako Caffe bar Bejbi Udruga HVIDR-a Vis
  Prirodno bogatstvo otoka


  © 2012 — 2024 Vis Central – učenička zadruga Bravura, otok Vis | Izjava o privatnosti | Mapa weba | Web dizajn i podrška: