13.02.2015. DAN OTVORENIH VRATA – Vis


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 (Još nema ocjenu)
Loading...

Vis, 02. 05. 2015.

Povodom Dana škole, koji obilježavamo 14. veljače, priredili smo Dan otvorenih vrata koji se održao u petak, 13. veljače 2015. godine.

Dan otvorenih vrata bio je namijenjen prvenstveno osmašima, budućim učenicima ove škole, kao i njihovim roditeljima, roditeljima učenika srednje škole i naravno, svima zainteresiranima za rad Škole.

Učenici osmih razreda osnovnih škola iz Visa i Komiže mogli su se upoznati s programima koji im se nude sljedeće školske godine, a koje su im, u obliku kratkih prezentacija, predstaviti učenici koji su u tim programima već stekli iskustva. Nakon toga učenicima je ponuđeno sudjelovanje u različitim radionicama koje su se odvijale u učionicama na drugom katu škole.
Tamo je bilo organizirano predstavljanje međunarodnih projekata u kojima škola već godinama sudjeluje, radionica kemijskih pokusa, predstavljanje djelatnosti uvijek aktivne školske zadruge uz rad na nadogradnji web stranice Vis Central i kreativne radionice, likovna radionica, informatička radionica te radionice kabineta ugostiteljstva u okviru kojih su bile organizirane radionice pečenja palačinki i pravljenja koktela. U školskoj su kuhinji učenici mogli sudjelovati u izradi pizza, a u knjižnica je bila rezervirana za savjetovalište u kojem su se zainteresirani mogli obratiti profesorima, pedagogu i psihologinji sa bilo kakvim pitanja u vezi nastave ili ukoliko im je bio potreban savjet.

Dan otvorenih vrata je prošao u veseloj atmoseri, a u organizaciji i provedbi su sudjelovali svi učenici i profesori naše škole. Nadamo se da je neodlučnim učenicima osmih razreda pomogao u odabiru srednjoškolskog usmjerenja i, možda, budućeg zanimanja, a ostalim gostima pružio ugodno poslijepodne u druženju s učenicima i nastavnicima naše škole.

Pregledaj sve vijesti

Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
Želiš komentirati?