Izlet "Bravure" po unutrašnjosti otoka


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 - 1 glasač(a), prosječna ocjena 5,00
Loading...

Vis, 11. 02. 2014.

Sunčano subotnje jutro 13.04.2013. godine, dio djelatnika učeničke zadruge „Bravura“ sa svojim profesorima, odlučili su provesti upoznavajući i istražujući ljepote našeg najdražeg otoka.

U 9:00h krenuli smo na put preko polja iz Komiže prema Visu. Cilj nam je bio napraviti nekoliko fotografija za upotpunjavanje našeg info vodiča i web stranice, a usput se i zabaviti.

Prvo smo prošli kroz Podhumlje, a zatim Podšpilje gdje smo posjetili uljaru.

Nakon toga smo išli u selo Žena glava gdje su smješteni ugostiteljski objekti „Pod murvu“ i „Darko“. Srdačni domaćini pokazali su nam svoja seoska domaćinstva te nas upoznali sa načinom poslovanja.

Sljedeća odredišta su nam bila Borovik, Duboka i naselje Talež u kojem se nalazi luksuzna kuće za odmor od obitelji Borčić sa vanjskim bazenom. Talež nam je bio i najzanimljiviji dio izleta zbog otkrivanja nama potpuno nepoznatih bunkera.

U Dračevom poju vidili smo vinariju „Dojmi“, zatim smo prošli kroz Žužece, Marine zemlje i Plisko polje gdje je Viško igralište za kriket.

Poslije svega, obišli smo još i Velo selo, napravili fotografiju starog aerodroma i panorame grada Visa i vratili se preko Kostirne u Komižu.

Pregledaj sve vijesti

Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
Želiš komentirati?