VERN'-Vis


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 (Još nema ocjenu)
Loading...

7. rujna 2012. obilježen je početak rada Međunarodnog sveučilišnog centra VERN’-Vis.

Rezultat je to suradnje Grada Visa i Veleučilišta VERN’ u cilju regionalnog razvoja, s posebnim naglaskom na revitalizaciju otoka akademskim sadržajem, očuvanje otočke baštine te društveno koristan razvoj.

Sjedište VERN’ –Visa je u obnovljenoj zgradi prve viške osnovne škole iz doba austrougarske koja je izgrađena 1901. godine.

U Visu će se izvoditi programi trogodišnjih prijediplomskih poslovnih studija s područja Ekonomija poduzetništva i Turizam,  programi cjeloživotnog obrazovanja u suradnji s međunarodnim akademskim partnerima, te izvođenje razmjenskih semestara za studente i profesore u međunarodnoj razmjeni.

Kao trogodišnji studij VERN’ je s radom počeo 2001., a karijeru je počeo graditi na studijima poslovne ekonomije. Otkako je 2009. preuzeo Zagrebačku školu za menadžment, a poslije i Visoku novinarsku školu, djelovanje je prošireno na programe iz područja turizma i medija.

Lokacija: Vis, otok Vis

Kontakt osoba: Dekan: Goran Radman

Adresa: Viškog boja

Telefon: 01 48 25927

Faks: 01 48 25910

Web:

Kategorija: Odgoj i obrazovanje > Škole-visoka učilišta

Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
Želiš komentirati?

Preporučamo pogledati

Srednja škola "Antun Matijašević Karamaneo"

Nakon Drugog svjetskog rata stanovništvo Visa bilo je u stalnom opadanju. Otok, koji je početkom 20. stoljeća imao...SPONZORI I DONATORI

Turistička zajednica Grada Komiže Grad Komiža Turistička zajednica Grada Visa Grad Vis Hrvatska obrtnička komora Turistička agencija Alternatura d.o.o.
Privredna banka Zagreb Erste & Steiermarkische bank Gradina Vis d.o.o. Konoba Bako Caffe bar Bejbi Udruga HVIDR-a Vis
Prirodno bogatstvo otoka


© 2012 — 2024 Vis Central – učenička zadruga Bravura, otok Vis | Izjava o privatnosti | Mapa weba | Web dizajn i podrška: