17.02.2015. POKLADNI UTORAK


ocjena 1ocjena 2ocjena 3ocjena 4ocjena 5 (Još nema ocjenu)
Loading...

Vis, 02. 05. 2015.

Dana 17.02. na pokladni utorak naša srednja škola bila je ispunjena pjesmom, smijehom, raznim rekvizitima i licima koje ne viđamo baš svaki dan. Bilo je tu balerina i baletana, škota, vještica, prepoznatljivih lica, kao što su Marilyn Monroe, Freddie Mercury, Amy Winehouse, itd. Školom su se prošetali i likovi iz dalekih krajeva, poput opasnih momaka iz Bronxa, afričkih plemena, Venecijanki pod maskama.
Škola je toga dana bila u njihovim rukama pa su samim tim i uloge bile zamijenjene. Učenici su bili ti koji su osmislili i vodili program, a profesori su ispunjavali njihove zahtjeve, baš kao na satima, samo obrnuto i mnogo neformalnije, veselije i opuštenije.

U povodu poklada, pod vodstvom učenika učeničke zadruge “Bravura” , sudjelovali smo u izradi prigodnih, maštovito oslikanih maski.

Naravno, poklade su poznate i po krafnama, specifičnim slasticama od dizanog tijesta koje su nam pripremili naši ugostitelji.

Svima je ovaj dan bio zabavan i ugodan te smo školu napustili s osmijesima na licima, zadovoljni što se naš trud prepoznao i što smo gostima, ali i sebi uljepšali ovo prijepodne.

Pregledaj sve vijesti

Trenutačno nema komentara. Budite prvi koji će komentirati!
Želiš komentirati?